Ydelser, priser og mere information / Referencer/kommentarer fra kunderne:Det siger hans mor:
 
Efter en anbefaling henvendte jeg mig til Hanne B. Hansen, da vores knap 6-årige søn gennem 2 år i perioder – nogle gange dagligt - led af angstlignende anfald.
Vores søns angstlignende anfald startede efter, at han kom til at låse sig selv inde i vores bil, uden at vi havde opdaget det. Han gik i panik og kastede op i bilen, men til alt held stod bagklappen åben, og han fandt til sidst selv ud af at kravle den vej ud.
Efter denne oplevelse gik han fx i panik, når jeg ville gå ud i haven for at hænge vasketøj op, gå ud til barnevognen efter lillebror, gå ind i vuggestuen og aflevere lillebror – ja alle tænkelige senarier, hvor jeg kort varigt ville ”forlade” ham. Jeg kunne ikke engang gå ud med skraldeposen, uden at han skulle med. Eller lukke døren op for at lukke hunden ind, uden at han lige skulle tjekke om, jeg stadig var i huset. Jeg kunne nærmest ikke tage et skridt, uden at han konstant var i ”nakken” af mig – med god grund.
Jeg tog kontakt til Hanne B. Hansen, hvor vores søn fik tre behandlinger med en uges mellemrum. For ham var behandlingerne bare et frirum, hvor vi sammen skulle ud til Hanne og ”spille bold” og lave nogle sjove øvelser. Allerede efter 1. behandling var der store fremskridt. Aftenen før 1. behandling fortalte jeg min søn, at han og lillebror skulle på weekend hos mormor. Han var på grådens rand, fordi han ikke ville afsted. Dagen efter 1. behandling sad han, uden at vi havde snakket mere om det, og kiggede glad på en kalender og talte hvor mange dage der var til, at de skulle af sted. De tog afsted, og han havde så god en oplevelse, at han faktisk gerne ville være blevet der en ekstra overnatning.
Inden vi startede i behandling hos Hanne, kom vores søn ind til os for at sove om natten, stort set de fleste nætter på en uge – nogle dage insisterede han endda på at blive puttet i min seng om aftenen. I dag sover han 6 ud af 7 dage hele natten i hans egen seng! Hans angstlignende symptomer er mere eller mindre væk. Nu er vi nået til et punkt, hvor vi kan styre det ved blot at huske at fortælle ham, hvor vi går hen. Hvis jeg fx går ud med vasketøjet, så får jeg bare et ”jaja” fra hans side af. Det er fantastisk at være nået så langt, efter kun 3 TRE behandlinger. Der er ligeledes kommet en hel anden ro over vores søn - han er en glad og tilpas dreng.
Vi er ovenud taknemlige for, at Hanne har hjulpet vores søn af med hans angstlignende anfald, og at det nu er en frisk og veludhvilet dreng, der står op om morgenen efter en god nats søvn i sin egen seng. Og sidst og ikke mindst har jeg også fået lidt mere ”luft”.

 

Andre, der har prøvet TRE®
 
Hej Hanne
Det var ligesom jeg nåede at samle mig selv tilbage .... ligesom små dele af mig var forsvundet og kom lige så stille tilbage - efter at jeg havde rystet. LT
 
Hej Hanne
Jeg ville lige prøve at ryste, inden jeg lagde mig til at sove i går. 7 minutter blev det til, og jeg sov hele natten. Fantastisk. Tak / ks
 
Efter sessionen sagde LM
Årh, det er længe siden, jeg har haft sådan en ro i mit hoved. Dejligt !
 
Midt i sessionen udbrød MM
Aj, hvor er det altså syret, at min krop kan det. Det' sgu sjovt.
 
 

Hanne B. Hansen - Stress- og Sundhedscoach | CVR: 34 29 05 71 | Tranum Engevej 38, 9460 Brovst  | Tlf.: 61 60 54 15 | hanne@hannebhansen.dk